вчера маправих бартер за едно бмв 524тд в6.днес ми звани човака вика идвай си зимай алфата здаде багажа.отивам качвам се паля стържи да си е.......е майката, натискам съеденителя рита ще ми чупе крака.званя на' гошо ланчата' читав майстор вика съеденител 300лв.ремонт 100лв.че вапроса е тва реални цени ли са .и може ли да се тури втора ръка съеденител.и цени ако ми кажете цена нямате.мерси че прочетохте тоз романа за мойте мъки.колата е от подписа ми.поздрави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със съеденителя.айде БУРГАС!!!!!!
Collapse
X
-
Тоя мамата й е таковал цяла нощ светофари и стартове и после "идвай си вземай алфата"156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Re: проблем със съеденителя.айде БУРГАС!!!!!!
Първоначално публикувано от n.ianevвчера маправих бартер за едно бмв 524тд в6.днес ми звани човака вика идвай си зимай алфата здаде багажа.отивам качвам се паля стържи да си е.......е майката, натискам съеденителя рита ще ми чупе крака.званя на' гошо ланчата' читав майстор вика съеденител 300лв.ремонт 100лв.че вапроса е тва реални цени ли са .и може ли да се тури втора ръка съеденител.и цени ако ми кажете цена нямате.мерси че прочетохте тоз романа за мойте мъки.колата е от подписа ми.поздрави.
Comment
-
То аз и на място мога да ти стопя съединителяКато я е взел да си е правил сметката, чупи-купи!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Ами какво да правиш, риска да купиш кола на старо. Малко странно за тва да си иска колата обратно ама хора всякакви. Оправяй си колата колега и си я карай с кеф. Аз откакто смених мойта с ауди и сънувам АлфиСамо чакам деня да имам едни излишни пари и си взимам един Спайдър да си правя кефа
Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Comment
Comment